Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Milo Wetenschap. 

Nieuws

 • Terugblik op het Milo symposium Hoe maken we communicatie toegankelijk voor iedereen?

  Op 26 juni 2024 hield prof. dr. Mathijs Vervloed zijn inaugurele rede als bijzonder hoogleraar van de leerstoel Ondersteunde Communicatie bij Kinderen met Meervoudige Beperkingen. Voorafgaand organiseerde Milo een symposium met de titel Communication for all: hoe maken we communicatie toegankelijk voor iedereen?

  Wetenschap
 • Op 26 juni 2024 hield prof. dr. Mathijs Vervloed zijn inaugurele rede als bijzonder hoogleraar van de leerstoel Ondersteunde Communicatie bij Kinderen met Meervoudige Beperkingen.

  Wetenschap
 • Op 26 juni 2024 houdt prof. dr. Mathijs Vervloed zijn inaugurele rede als bijzonder hoogleraar en leerstoelhouder Ondersteunde Communicatie (OC) bij Kinderen met Meervoudige Beperkingen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In het zomernummer van Vakblad Vroeg vertelt hij meer over deze eervolle opdracht.

  Wetenschap
 • Prof. dr. Mathijs Vervloed neemt het stokje over van prof. dr. Hans van Balkom als bijzonder hoogleraar en leerstoelhouder Ondersteunde Communicatie (OC) bij Kinderen met Meervoudige Beperkingen aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

  Wetenschap
 • Afscheidsrede Prof. Dr. Hans van Balkom nu in boekvorm verkrijgbaar Olifantenpaadjes wijzen de weg naar ondersteund communiceren

  In 2022 nam Prof. Dr. Hans van Balkom afscheid als bijzonder hoogleraar van de leerstoel ‘ondersteunde communicatie voor mensen met meervoudige handicaps’ aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zijn afscheidsrede is nu ook in boekvorm verschenen.

  Wetenschap