Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Milo. 

Nieuws

 • Op dinsdag 11 juni was Milo aanwezig bij de sprintsessie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het Ministry of Education, Culture and Science. We spraken over een werkagenda voor de komende 16 jaar voor de Nationale Strategie voor de implementatie van het VN-Verdrag Handicap.

  Wij zijn Milo
 • Op 26 juni 2024 houdt prof. dr. Mathijs Vervloed zijn inaugurele rede als bijzonder hoogleraar en leerstoelhouder Ondersteunde Communicatie (OC) bij Kinderen met Meervoudige Beperkingen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In het zomernummer van Vakblad Vroeg vertelt hij meer over deze eervolle opdracht.

  Wetenschap
 • Nog enkele plekken op de KLIN©-groep in Susteren voor het schooljaar 2024-2025

  Er zijn nog enkele plekken vrij op de KLIN©-groep in Susteren voor het schooljaar 2024-2025! Neem contact op voor meer informatie.

  Behandeling
 • Tweedejaars studenten Logopedie van Fontys hebben een inspirerende introductie over ondersteunde communicatie (OC) gevolgd.

  Opleiding
 • Stichting Milo is door ZonMw erkend als expertiseorganisatie in de Zintuiglijke Gehandicaptenzorg. ZonMw geeft deze erkenning af namens het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hiermee is Milo nu een erkend expertisecentrum voor ondersteunde communicatie (OC).

  Wij zijn Milo
 • Milo brengt werkbezoek aan NSDSK

  Op 16 mei 2024 bracht Milo een werkbezoek aan het Spraaktaalcentrum Amsterdamse Poort (STAP) van de NSDSK (Nederlandse Stichting voor het Dove en Slechthorende Kind). Lees meer over dit werkbezoek.

  Wij zijn Milo