Werken bij Milo Wij zijn Milo. Word jij Milo?

Passie is onze drijfveer. Samen helpen we kinderen die niet of nauwelijks kunnen praten en hun directe omgeving. Kijk je naar mogelijkheden en ben je in staat om grenzen te verleggen? Ben jij gedreven en professioneel? Dan zoeken we jou. 

Onze kernwaarden

 • Passie

  We willen onze cliënten en hun communicatiepartners echt goed helpen. We hebben oprechte aandacht en samen zetten we die extra stap om het allerbeste resultaat te behalen.

 • Samen

  Samen bereiken we meer! Samen met cliënten en hun communicatiepartners, samen als collega’s en samen met andere organisaties, zodat we meer mensen kunnen helpen.

 • Professioneel

  Bij ons geldt: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We blinken uit in ondersteunde communicatie (OC) en blijven onze expertise ontwikkelen.

 • Grensverleggend

  Wij zien altijd mogelijkheden, ook waar anderen ze niet zien. We zijn innovatief en creatief. Voor ons is het niet de vraag of het gaat lukken, maar hoe het gaat lukken!

Word jij Milo?

 • Behandel­coördinator

  Aantal uren
  28-36 uur
  Functie
  Orthopedagoog of psycholoog
  Locatie
  Limburg

  Als behandelcoördinator heb je de belangrijke taak om kansen en mogelijkheden voor communicatie te onderzoeken, en communicatieve ontwikkeling te stimuleren, waarbij je het behandelteam aanstuurt. Ben jij klaar voor een uitdagende en betekenisvolle rol waarin je een verschil kunt maken?

  Behandeling
 • Behandelaar ondersteunde communicatie

  Aantal uren
  28-32 uur
  Locatie
  Zuid- en Noord-Holland

  Help jij mee om kinderen en jongvolwassenen die niet of nauwelijks kunnen praten een stem te geven en te stimuleren in hun ontwikkeling? Ben jij klaar voor een uitdagende en betekenisvolle rol waarin je een verschil kunt maken?

  Behandeling
 • We zoeken regelmatig behandelcoördinatoren en behandelaren ondersteunde communicatie uit heel Nederland. Wij zijn Milo, word jij Milo?

  Behandeling

Werken bij Milo

 • Inspirerende omgeving

  Werk in een inspirerende, multidisciplinaire en interprofessionele omgeving waar de kwaliteit voor de cliënt en het netwerk voorop staat.

 • Flexibel werken

  De mogelijkheid om je eigen agenda te beheren en veel invloed op je werktijden waardoor je werk en privé goed kunt combineren. 

 • Ontwikkelmogelijkheden

  De mogelijkheid om je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ondersteunde communicatie via onze eigen Milo Academy en volop andere ontwikkelmogelijkheden. Je krijgt daarnaast een persoonlijk scholingsbudget. 


   

Onze medewerkers vertellen...