Maud van der Sanden

Mijn naam is Maud van der Sanden, geboren in 1999. Vanaf 2023 ben ik bij Milo werkzaam als Behandelaar Ondersteunde Communicatie (OC) op zowel de KLIN©-groep als ambulant.

Geen één kind is hetzelfde en dat vind ik ook zo leuk aan het werken met kinderen. Samen met de kinderen ontdekken, groeien en spelenderwijs leren van elkaar is wat ik het liefste doe, iedere dag weer!

Voordat ik in dienst kwam bij Milo heb ik anderhalf jaar stage gelopen op de KLIN©-groep in Schijndel. Na het behalen van mijn diploma Hbo-pedagogiek wilde ik dan ook niets liever dan aan deze mooie organisatie verbonden blijven. Tijdens mijn studiejaren heb ik heel wat ervaring opgedaan en kwam ik erachter hoe belangrijk het is dat je kunt vertellen hoe je je voelt, wat je denkt of wat je graag zou willen. Iedereen heeft de drang om zichzelf te uiten en ik vind dat de mogelijkheid om te kunnen communiceren dan ook iets is waar iedereen recht op heeft. 

Om iedere dag met een fijn team aan professionals én ouders samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden van het kind, is voor mij dan ook een feestje. Daar krijg ik energie van!

Maud is behandelaar ondersteunde communicatie bij KLIN© en ambulant. Ze is bij Milo begonnen als stagiaire op de KLIN©-groep in Schijndel. Vol passie vertelt ze over wat de kindjes bij Milo en ondersteunde communicatie (OC) voor haar betekenen.