QuoVadis

QuoVadis Nederland BV is leverancier van ondersteunde communicatiehulpmiddelen. Met ruim dertig jaar ervaring zijn we goed in staat in te spelen op de individuele wensen en mogelijkheden. Naast ondersteunde communicatie bieden wij ook oplossingen voor onder meer epilepsiesignalering, omgevingsbediening en beademingsoproep. Kom tijdens het symposium langs of maak een demo-afspraak. 

 

QuoVadis

Op 26 juni tonen we verschillende ondersteunde communicatiehulpmiddelen, ook in combinatie met omgevingsbediening. Beide systemen zijn gemaakt om soepel te communiceren op basis van individuele behoeften. Zowel de soft- als hardware bieden vele mogelijkheden voor bedienen en hebben diverse invoeropties. 

De Grid Pad 13

De Grid Pad 13 is de jongste telg in de Smartbox familie. Het is een krachtig en volledig uitgerust communicatiehulpmiddel. Geniet van uitzonderlijke prestaties, een 13-inch bij daglicht leesbaar display, programmeerbare slimme knoppen, een groothoek 6,5-inch tweede scherm, ingebouwde omgevingsbediening en op maat ontworpen luidsprekers. De Grid Pad 13 werkt optimaal samen met verschillende oogbesturingsunits zoals Lumin-I, Alea, Irisbond, EyeTech maar ook door derden te leveren Tobii en Seetec. 

Ook hebben we kleine Android gebaseerde oplossingen voor communicatie in combinatie met omgevingsbedienbare oplossingen, met en zonder oogbediening, directe selectie en externe schakelaarscanning. Daarnaast zijn er mogelijkheden met iOS-hardware ook met en zonder oogbediening, schakelaar en directe selectie. Alle sets zijn klaar voor gebruik met elk type alternatieve toegangsmethode. 

Het symposium