Michèle Kuipers

Mijn naam is Michèle Kuipers, geboren in 1968. Als orthopedagoog werk ik graag samen met ouders aan de ontwikkeling van hun kind. Sinds 2016 ben ik verbonden aan Milo. In eerste instantie als behandelaar ondersteunde communicatie (OC). In 2018 heb ik de overstap gemaakt naar de rol van behandelcoördinator. Werken voor cliënten van Milo ervaar ik als zeer waardevol, daarom zet ik mij vol in voor onze cliënten.

Wanneer een kind niet zelf tot spreken komt, vind ik het een mooie puzzel om samen met ouders passende communicatiemiddelen te vinden.

Communicatie is een belangrijke basis, niet alleen om het samen als gezin fijn te hebben, maar ook voor het opbouwen van betekenisvolle relaties met anderen. En taal, in welke vorm dan ook, is belangrijk voor het vormen van je gedachten en dus om te kunnen leren.

Wanneer een kind niet zelf tot spreken komt, vind ik het een mooie puzzel om samen met ouders passende communicatiemiddelen te vinden. Ook als moeder van een zoon die niet kon praten en ondersteunde communicatie (OC) gebruikt, heb ik ervaren hoe helpend dit kan zijn.