Maria Moonen

Mijn naam is Maria Moonen, geboren in 1960 en ik vind logopedie het leukste vak dat er bestaat! Dit is mijn motto en dat draag ik graag uit. Al bijna 30 jaar werk ik met kinderen en jongeren (0-18 jaar) waarbij de ontwikkeling  anders verloopt of die een verstandelijke beperking hebben.

Ik zie de kracht van een multidisciplinaire kijk, waarbij ieders inbreng gelijkwaardig is. Een kind – en zijn gezin – verdienen een holistische benadering om efficiënt geholpen te worden.

Ik ben pre-logopediste en SI-therapeute. Ik ben specialist op het gebied van gedrag en communicatie, eet- en drinkproblematiek in combinatie met de motorische ontwikkeling en sensorische informatie verwerking. Met mijn kennis heb ik een groot raakvlak met andere (para)medische disciplines. Al heb ik een solistische positie, ik functioneer het beste in een team. Ik zie de kracht van een multidisciplinaire kijk, waarbij ieders inbreng gelijkwaardig is. Een kind – en zijn gezin – verdienen een holistische benadering om efficiënt geholpen te worden. Ik deel graag mijn kennis en kan dat helder en respectvol over brengen. Anderen benoemen mijn kwaliteiten als inspirerend, veelzijdig, creatief, toegewijd, geduldig en integer.