Loes Luijten

Mijn naam is Loes, en ik ben trainer en ontwikkelaar bij Milo. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Milo als behandelcoördinator. Ik studeerde in 2009 af als leerkracht basisonderwijs en in 2012 behaalde ik mijn master pedagogische wetenschappen. Ik werkte bij Koninklijke Visio en deed hier ervaring op met assessment en behandeling bij kinderen met zintuiglijke beperkingen en het geven van scholingen aan het netwerk. In mijn vrije tijd bood ik PGB-begeleiding en werkte ik op een woongroep voor kinderen en volwassenen met een meervoudige en zintuiglijke beperking.

Met het delen en uitwisselen van kennis én ervaringen ontstaat de beste basis voor samenwerking en kunnen we uiteindelijk samen bereiken dat niet-sprekende mensen een stem krijgen!

Binnen Milo was ik betrokken bij het uitrollen van het KLIN©-atelier in Schijndel. Sindsdien ben ik regelmatig betrokken bij de vragen van externe zorg- en onderwijsprofessionals om elementen van KLIN© te vervlechten in hun werkwijze. In 2018 was ik spreker op het internationale ISAAC-congres, en ook in Nederland ben ik regelmatig te vinden als spreker op een congres. Vanuit deze betrokkenheid ontstond ook mijn rol binnen de Milo Academy. Hier richt ik me met name op het ontwikkelen en delen van kennis op het gebied van dynamisch assessment en ondersteunde geletterdheid.