Kirsten van Lier

Mijn naam is Kirsten van Lier, geboren in 2001. Sinds mei 2024 ben ik als behandelaar ondersteunde communicatie (OC) werkzaam op de KLIN©-groep in Arnhem (Walvissen) en binnen ambulante trajecten. 

Elke stap in deze zoektocht, hoe klein ook, verdient erkenning en viering. Dat is waar ik zo enorm van geniet in mijn werk bij Milo!

Milo was niet geheel onbekend voor mij. Tijdens mijn Master Pedagogische Wetenschappen (Orthopedagogiek) heb ik een jaar stage gelopen bij Milo. Ondersteunde communicatie was een terugkerend thema tijdens mijn studie en in mijn werk als begeleider in een logeerhuis voor kinderen met verstandelijke en/of meervoudige beperkingen. Daar ervaarde ik persoonlijk hoe frustrerend onbegrip kan zijn en hoe waardevol ondersteunde communicatie is.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat iedereen zich op een manier kan uiten, zich gehoord voelt en een stukje eigen regie over zijn of haar leven heeft. Daarom ben ik zeer gemotiveerd om samen met het netwerk van een kind te zoeken naar groeimogelijkheden en een passende vorm van ondersteunde communicatie te vinden. Elke stap in deze zoektocht, hoe klein ook, verdient erkenning en viering. Dat is waar ik zo enorm van geniet in mijn werk bij Milo!