Hanna Mulder

Mijn naam is Hanna Mulder, geboren in 1982. Sinds 2023 ben ik werkzaam als Behandelcoördinator bij Milo. Ik leg graag samen met ouders en andere betrokkenen in de directe omgeving van het kind de puzzel om te kijken waar de mogelijkheden zijn op het gebied van communicatie, zodat elk kind zich zo goed mogelijk kan uiten.

Ik leg graag samen met ouders en andere betrokkenen in de directe omgeving van het kind de puzzel om te kijken waar de mogelijkheden zijn op het gebied van communicatie, zodat elk kind zich zo goed mogelijk kan uiten.

Na mijn afstuderen in de Pedagogische Wetenschappen (2006) aan de Universiteit Utrecht ben ik gepromoveerd op een onderzoek naar de neuropsychologische ontwikkeling van veel te vroeg geboren kinderen. Sindsdien verdiep ik me als onderzoeker in de neuropsychologische ontwikkeling van heel jonge kinderen (hoe ontwikkelt bijvoorbeeld hun aandacht zich?) en geef ik les aan studenten Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht.

Ik heb met veel plezier als Orthopedagoog in de vroegbehandeling gewerkt, binnen de Hoogstraat Revalidatie. In de revalidatie heb ik het grote belang van ondersteunde communicatie voor het welzijn van kinderen en gezinnen gezien en ben ik bevlogen geraakt voor dit vakgebied.