Daphne Gerbecks

Ik ben Daphne Gerbecks, geboren in 1991, en sinds 2022 ben ik werkzaam bij Milo. Ik heb een bachelor en master in Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond. Ik heb altijd veel interesse gehad in taalontwikkeling. Zo was een minor Taalwetenschap onderdeel van mijn studie. Mijn passie voor ondersteunde communicatie (OC) begint bij het verhaal van mijn zoon. 

Bij Milo dachten ze niet in problemen, maar in mogelijkheden. Die positieve energie was een verrijking voor ons als ouders.

Mijn zoon Liam, geboren in 2016, heeft het KLIN©-programma doorlopen bij Milo (2021/2022). En wat een positieve verandering heeft dat teweeggebracht in ons leven! Dankzij Milo laat hij nu steeds vaker zijn stem horen, is hij zelfverzekerder in zijn communicatieve vaardigheden, en heeft hij met behulp van verschillende ankers en ondersteunde communicatie een veel bredere woordenschat ontwikkeld, zowel actief als passief. En dat niet alleen, dankzij die ankers heeft hij ook nieuwe interesses ontdekt, zoals bakken, waardoor hij nog meer van de wereld om zich heen geniet.

Bij Milo is mijn missie duidelijk: ik wil ouders en professionals laten kennismaken met ondersteunde communicatie. Laten we samen de mogelijkheden van ondersteunde communicatie ontdekken en verspreiden!

Een moeder en kind bij KLINC