Daniëlle Golsteijn

Ik ben Daniëlle, trainer en ontwikkelaar bij de Milo Academy. In 1994 studeerde ik af als ergotherapeut. Gedurende vele jaren heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg en het speciaal onderwijs. Mijn expertise als adviseur en trainer voor ondersteunende communicatiehulpmiddelen en ICT-toepassingen heb ik opgebouwd bij diverse landelijke kenniscentra, waar ik betrokken was bij zowel grote als kleine projecten op het snijvlak van technologie en handicap.

Ik leer nog elke dag van mijn cliënten en cursisten. Zij zijn mijn inspiratiebron!

In 2018 heb ik mijn opleiding tot professioneel trainer en coach afgerond, en een masterclass creatief denken gevolgd. Mijn reis in zakelijk tekenen begon in 2021. Ik visualiseer trainingen en instructies steeds meer met eenvoudige tekeningen die het verhaal verhelderen.

Als geaccrediteerd trainer van 'Talking Mats' en (mede)auteur van enkele publicaties over ondersteunde communicatie (OC) en ICT-hulpmiddelen en het gebruik van apps voor communicatieontwikkeling en -ondersteuning, deel ik graag mijn kennis. Sinds de oprichting van Milo ben ik betrokken als behandelaar ondersteunde communicatie en stond ik aan de wieg van de Milo Academy.

Mijn jarenlange praktijkervaring en grote interesse in (nieuwe) technologie en inzichten vanuit de wetenschap komen samen in de ontwikkeling en het geven van trainingen en workshops. Je kunt mij ook tegenkomen als spreker of workshopleider op congressen en studiedagen in het hele land.

Ik denk graag met je mee als het gaat om maatwerktrainingen voor je organisatie. Samen met mijn collega's van de Milo Academy zorg ik voor een training, workshop of presentatie op maat, passend bij je wensen en organisatie. Ook voor het faciliteren van brainstormsessies over bijvoorbeeld het implementeren van ondersteunde communicatie in je organisatie, sta ik graag voor je klaar.