Amanda Veenman

Mijn naam is Amanda Veenman, geboren in 1982. Sinds mei 2021 ben ik als Behandelcoördinator regio West verbonden aan Milo. Hier zet ik, samen, op maat, energie, aandacht en ervaring in, om kinderen te stimuleren in hun communicatie, ontwikkeling en gelijkwaardige deelname in gezin, groep en in de maatschappij!

Niet of nauwelijks sprekende kinderen en kinderen met meervoudige beperkingen hebben een bijzonder plekje in mijn hart veroverd.

Na mijn studie Orthopedagogiek (specialisatie ontwikkelingsproblemen) ben ik een aantal jaren werkzaam geweest op een therapeutische peutergroep in de kinderrevalidatie, waarna ik de overstap heb gemaakt om, binnen de kinderrevalidatie, als Orthopedagoog aan de slag te gaan. Dit heb ik langere tijd gedaan bij Heliomare (Wijk aan Zee/Heemskerk) en daarna bij Basalt (Leiden). Niet of nauwelijks sprekende kinderen en kinderen met meervoudige beperkingen hebben hierbij een bijzonder plekje in mijn hart veroverd. Het ondersteunen van ouders en begeleiders op een passende manier evenzoveel.