Loes Luijten

Mijn naam is Loes Luijten, geboren in 1987. Bij Milo ben ik sinds 2013 werkzaam als Casemanager voor beeldvorming- en behandeltrajecten. Daarnaast werk ik als Behandelcoördinator. Ik begeleid trajecten en denk mee met ouders, behandelaars en andere professionals om het communicatieniveau van de cliënt naar een volgend level te tillen. Ook ben ik trainer bij de Milo Academy.

Ik geniet ervan om samen met behandelaars de cliënten en hun netwerk te versterken, in hun kracht te zetten en te inspireren om communicatie te doen groeien.

Na mijn afstuderen aan de Pabo (richting ‘het Jonge Kind’ met minor Speciale Leerlingenzorg) bleven kinderen met een extra zorgvraag mij boeien. De studie Pedagogische Wetenschappen (richting Zintuiglijke Handicaps) volgde. Naast deze opgedane kennis neem ik ook privé-ervaringen als brusje en als PGB-begeleidster mee in mijn werk.

De uitdaging ligt voor mij in het maken van een goed passende puzzel zodat de mogelijkheden van zowel cliënt als omgeving goed zichtbaar worden. Vervolgens geniet ik ervan om samen met behandelaars deze cliënten en hun netwerk te versterken, in hun kracht te zetten en te inspireren om communicatie te doen groeien.