Kellie van der Pasch

Mijn naam is Kellie van der Pasch, geboren in 1991 en sinds 2023 ben ik werkzaam bij Milo als OC-behandelaar op de KLIN©-groep in Schijndel.

Werkzaam zijn bij Milo geeft me de kans om me nog meer te specialiseren in ondersteunde communicatie en om zo veel kinderen een alternatieve stem te mogen geven!

In 2009 begon ik aan de opleiding Pedagogiek en al snel werd mijn interesse in communicatie gewekt. Ik vond het fascinerend dat er zoveel verschillende vormen van communiceren zijn en wilde hier graag meer over leren.

Vanuit mijn fascinatie voor communicatie ben ik stage gaan lopen bij Kentalis en ben daarna daar nog 11 jaar werkzaam geweest in de intramurale zorg bij (jong)volwassenen met communicatief meervoudige beperkingen (CMB). In die jaren heb ik me met name gespecialiseerd in Nederlandse Gebarentaal en vierhandengebaren. Ik maakte kennis met ondersteunde communicatie (OC) en ik merkte meteen dat hierdoor nog meer interactie en initiatief wordt uitgelokt.

Daarom heb ik in 2023 de kans om bij Milo te gaan werken met beide handen aangegrepen. Werkzaam zijn bij Milo geeft me de kans om me nog meer te specialiseren in ondersteunde communicatie en om zo veel kinderen een alternatieve stem te mogen geven!