Janine Versteeg

Mijn naam is Janine Versteeg, geboren in 1965.  Ik heb onder meer een opleiding afgerond waarin verschillende psychologische elementen aan de orde kwamen zoals het Enneagram, NLP, TA en familie-opstellingen. Momenteel volg ik de masteropleiding counseling en coaching waarbij begeleidingsgesprekken uitvoeriger aan de orde komen.

Ik draag graag bij aan het proces om communiceren middels ondersteunde communicatie een logisch onderdeel te laten worden van het leven van niet of nauwelijks sprekenden en hun omgeving.

Ik werk als logopedist bij Merem, vooral met niet en nauwelijks sprekenden. Uit die ervaring weet ik dat het voor de omgeving een hele uitdaging is om een hulpmiddel in te zetten voor ondersteunde communicatie (OC).

De visie van Milo sluit naadloos aan bij mijn bevindingen en sinds 2017 werk ik als behandelaar ondersteunde communicatie. Ik draag graag bij aan het proces om communiceren middels ondersteunde communicatie een logisch onderdeel te laten worden van het leven van niet of nauwelijks sprekenden en hun omgeving. Communicatieve interacties tussen mensen boeien mij, vandaar mijn bedrijfsnaam: OCcoaching.