Daniëlle Golsteijn

Mijn naam is Danielle Golsteijn, geboren in 1972. Ik ben een ergotherapeut met passie voor technologie. Hulpmiddelen helpen mensen met beperkingen mee te doen. Technologische communicatiehulpmiddelen zijn onmisbaar. Kennis en ervaring hierover probeer ik zoveel mogelijk met anderen te delen. Bij Milo is dit één van mijn taken, onder andere via het Communicatie atelier en de Milo Academy.

Het werken met de cliënt en zijn sociale netwerk geeft mij energie, dat is mijn inspiratie en drijfveer, daar doe ik het voor!

Het werken met en in een netwerk van zzp-ers maakt het werk bijzonder aantrekkelijk. De zeer betrokken professionals hebben vaak al veel ervaring op hun vakgebied. Samen dragen we de Milo filosofie uit en werken we trans disciplinair aan de doelen voor de cliënt en zijn omgeving.

Kennisuitwisseling en intervisie binnen dit netwerk is iets waar ik me steeds meer mee bezig houd. Als trainer heb ik al de nodige ervaring en het samenwerken met andere professionals geeft mij altijd veel energie. Het werken met de cliënt en zijn sociale netwerk geeft mij die energie ook, dat is mijn inspiratie en drijfveer, daar doe ik het voor!