Ayla Naebers

Ik ben Ayla, geboren in 1996. Ik werk als behandelaar ondersteunde communicatie in het KLIN©-atelier de Walvissenklas in Arnhem. In 2020 ben ik afgestudeerd aan Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Nijmegen en ontwikkelde een passie voor het kind met communicatief meervoudige beperkingen (CMB). Daarnaast heb ik in 2023 een post-hbo afgerond in Sensorische Informatieverwerking bij kinderen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. 

Klein kijken, uitgaan van mogelijkheden en het kind in zijn of haar kracht zetten zijn zaken die mij veel energie geven binnen dit werk!

Klein kijken, uitgaan van mogelijkheden en het kind in zijn of haar kracht zetten zijn zaken die mij veel energie geven binnen dit werk! Daar waar (om wat voor reden dan ook) gesproken taal niet de meest gangbare omgangsvorm voor het kind is, is het voor omgeving des te belangrijker om te zoeken naar iets wat wél past bij het kind. Milo doet dit naar mijn mening op een zeer mooie en geïntegreerde manier en ik ben blij hier onderdeel van te mogen zijn! Buiten dit alles zing, dans en bespeel ik de gitaar, werk ik als casemanager binnen het CCE en werk ik als pgb’er bij een aantal gezinnen thuis.