Arjen Beekman

Mijn naam is Arjen Beekman, geboren in 1956. Sinds 2011 ben ik als bestuurder verbonden aan Milo. Na mijn studie Bedrijfseconomie en Accountancy heb ik vele jaren in de profitsector gewerkt.

Mijn betrokkenheid bij Milo komt voort uit de overtuiging dat mensen met een communicatieve beperking veel te bieden hebben. Bij Milo staat de cliënt en zijn netwerk centraal. Wij fungeren als gids om gezamenlijk duurzame stappen te zetten om de levenskwaliteit te verhogen. Mijn uitdaging ligt in het vinden van innovatieve, kwalitatieve, doelmatige en rechtmatige manieren om dit te realiseren, samen met de medewerkers van Milo.

Ons werk draait om maatwerk, uitgevoerd door een gepassioneerde groep mensen. Als bestuurder streef ik ernaar dit uitgangspunt maximaal te ondersteunen en ben ik altijd beschikbaar voor overleg.

In 2010 ben ik via Wim Prins met Hans van Balkom in contact gekomen. Direct raakte ik gefascineerd door zijn passie om mensen te willen helpen die zich niet voldoende kunnen uiten. Hans wist bij mij een snaar te raken die maakte dat ik mij, vanaf dat moment, aan zijn droom committeerde: mensen helpen hun communicatieve vermogen te vergroten en hen zo perspectief te geven om in onze maatschappij mee te kunnen doen. Dit op basis van wetenschappelijk gevalideerde programma’s.