Angela van Kruisbergen

Ik ben Angela, een zelfstandig behandelaar in ondersteunde communicatie (OC) sinds 2014, en tevens trainer voor de Milo Academy. Mijn achtergrond omvat een studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Eindhoven, gevolgd door Toegepaste Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente in Enschede. Sinds 2004 werk ik binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, waar ik uitgebreide ervaring heb opgedaan in advisering en ondersteuning van mensen met communicatieve beperkingen.

Er is niets mooier dan anderen extra bagage meegeven zodat zoveel mogelijk kinderen en jongeren met een (meervoudige) communicatieve beperking kunnen vertellen wat ze willen en zelf regie kunnen pakken.

In 2022 heb ik mijn opleiding tot professioneel trainer en coach afgerond. Naast mijn werk in de zorg ben ik ook trainer Creatief Denken. Van mij zul je altijd mogelijkheden horen en weinig beperkingen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd over tekenen ter ondersteuning van gesproken taal, en vanuit mijn eigen bedrijf 'Met Angela meer betekenen' geef ik hierover trainingen en workshops.

Ik heb verschillende webinars gegeven voor ISAAC-NF en voor Milo over interactief en ondersteund voorlezen, waarbij ik de wetenschappelijk bewezen KLIN©-methode als basis heb gebruikt.